Over Ons

Parbo Travel stelt zich al 40 jaar in dienst van de reiziger. Om dit mogelijk te maken hebben wij ons gespecialiseerd in reizen over de hele wereld. Ons enthousiast team van professionals staat altijd klaar om U te voorzien van uitstekend service en advies over bestemmingen wereldwijd. Parbo Travel is een betrouwbare speler in de reisbranche die de behoefte van de klant altijd centraal stelt.

Door onze ruime ervaring en gedegen kennis van wereldwijde bestemmingen heeft Parbo Travel de beschikking over een breed netwerk van gerenommeerde partners.

Parbo Travel is een erkend IATA kantoor en verzorgt alle vliegtickets wereldwijd. Wij printen de tickets zelf direct voor u uit, u kunt de tickets dus gelijk meenemen of thuis en of op kantoor per e-mail ontvangen.

Van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals de KLM, Qatar Airways, Emirates, Etihad Airways, Turkish Ailines hebben wij speciale tarieven vanaf Amsterdam en Brussel met extra bagage. Bijvoorbeeld naar India, Pakistan, Sri Lanka, China, Indonesië en veel meer.

Heeft u als klant altijd al een keer willen cruisen met vertrek vanuit Nederland? Bent u op zoek naar een vakantie waar veel te zien en te beleven is, maar waar u tegelijkertijd ook kunt ontspannen? Wacht dan niet langer en boek nu een cruise bij Parbo Travel.

Parbo Travel is ook aangesloten bij de SGR en ANVR. 
Het bedrijf heeft een rijke historie in de Leisure branche waarin het actief is.

ANVR CONSUMENTENVOORWAARDEN
Parbo Travel is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover.  De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.  Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie.  Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden  en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie. 

Reserveringskosten:
Onze reguliere reserveringskosten bedragen € 30, – per boeking (eenmalig voor meerdere reserveringen en per persoon), welke in geval van wijziging en/of annulering niet worden terugbetaald.