Tours

Laat u inspireren door onze bestemmingen, van exotisch paradijs tot Europese stedentrip: Parbo Travel biedt het allemaal aan. Naast de vliegtickets naar deze bestemmingen is het ook mogelijk om complete tours en rondreizen te boeken. Deze rondreizen worden altijd naar uw wens samengesteld, zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit hotels uit verschillende prijsklassen. Hierdoor is uw reis van alle gemakken voorzien maar toch heel persoonlijk doordat u altijd vrije keuze heeft.

Parbo Travel biedt vier soorten tours aan: vlucht  & accommodatie, rondreizen, arrangementen en complete tours op maat. Hiernaast hebben wij uiteraard ook kindvriendelijke rondreizen.

De vluchten & accommodaties die wij aanbieden zijn van alle gemakken voorzien. Of dit nu gaat over een stedentrip of zon-zee-strand vakantie op een exotische locatie: wij zorgen ervoor dat u niets ontbreekt tegen een scherpe prijs.

De rondreizen die wij aanbieden bedoeld als leidraad voor uw vakantie. De rondreizen zijn vrij aan te passen en bij arrangementen kunt u eventueel vervangende activiteiten vinden. Bij iedere rondreis heeft u de keuze aan een hotelpakket in drie prijsklassen. Op deze manier kiest u zelf voor de vakantie welke het beste bij u past.

De arrangementen die wij aanbieden zijn korte trips en/of activiteiten bij een plaats. De arrangementen kunnen los geboekt worden maar uiteraard kunnen wij deze ook voor u combineren waardoor u uw eigen reis kunt samenstellen. Wij zijn graag een bron van inspiratie en neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie over de tours die wij aanbieden kunt u contact opnemen met:

Parbo Travel Rotterdam

Tel: 010 46 219 06
Tel: 010 46 200 19
E-mail: info@parbotravel.nl